Козметични процедури

Студио ANGEL SKINLAB предлага многообразие от козметични процедури за лице, които ще преобразят кожата Ви и ще върнат заслуженото Ви самочувствие. Подбрахме специално за Вас повече от 18 доказани процедури, които подмладяват чувствително кожата, изглаждат несъвършенствата и Ви помагат да се чувствате уверени и красиви.

Иновативни козметични процедури за лице

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Биомикронидълинг

Революция в микронидълинга за естествено, безопасно и ефективно подмладяване на кожата

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

КЛАСИЧЕСКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Дълбокото отваряне на замърсените и запушени пори и последващата ръчна екстракция са незаменим начин дълбоко и трайно да почистим нашата кожа, като запазим незасегнати здравите и чисти участъци.

 ДЕТОКС НА ЛИЦЕ

Почистване на лице с Jet Peel технология

Терапията съчетава най-успешните методи за неинвазивно третиране на засегнатите от процесите на стареене участъци.

 ДЕТОКС НА ЛИЦЕ

Терапия за лице Jet Peel

Неинвазивна терапия за лице за подобряване цялостното състояние на кожата.

BY MEDIC 8

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ С АПАРАТ DERMAOXY

Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат като противодействат на следите от процеса на стареене.

BY MEDIC 8

ХИДРАМИНЕРАЛ ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ С ФРЕНСКАТА КОЗМЕТИКА ТALION

Хидраминерал терапията за лице с френската козметика Тalion хидратира и регенерира кожата на лицето, задържа влагата в кожата и я насища с минерали и микроелементи.

Козметични Процедури за лице

МЕЗОТЕРАПИЯ

Мезотерапията е процедура, при която в кожата се инжектира коктейл от 55 съставки, сред които аминокиселини, минерали, хиалуронова киселина, коензими. Тя подобрява кръвообръщението, облекчава различни ревматични състояния.

МИКРОНИДЕЛИНГ

МИКРОНИДЕЛИНГ

Намалява бръчките, придава стегнат вид на кожата и я хидратира – така действа Микрониделингът. Инжектират се над 50 активни съставки, които ревитализират кожата и изглаждат фините бръчици.

ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ

ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ

Химическият пилинг премахва увредения горен слой на кожата и така стимулира растежа и обновяването на клетките. Той е изключително ефективен при проблеми като хиперпигментация, розацея, акне, себорея и други.

ПРОЦЕДУРА КРИО ПЕН

ПРОЦЕДУРА КРИО ПЕН

Чрез замразяване с азотен оксид и под високо налягане, лечението с КриоПен безапелационно премахва кератози, брадавици, пигментни петна, хемангиоми, соларно лентиго и други.

MEZOTIX

MEZOTIX

Термо-механичното действие на уреда MEZOTIX подмладява с естествена топлина и е страхотна алтернатива на конвенционалните лазерни процедури.

МИКРОДЕРМАБРАЗИО

МИКРОДЕРМАБРАЗИО

МИКРОДЕРМАБРАЗИО е метод за ексфолиране на горния слой на кожата чрез изсмукване на частиците, замърсяванията и мъртвите клетки, което подобрява вида на кожата и забавя стареенето.

МИКРОБЛЕЙДИНГ

МИКРОБЛЕЙДИНГ

Искате добре изглеждащи, оформени и естествени вежди? Открийте микроблейдингът, който оформя контура и придава нов облик на веждите Ви, който пасва на формата на лицето.

ОКОЛООЧНА ТЕРАПИЯ

ОКОЛООЧНА ТЕРАПИЯ

Mануалната околоочна терапия, съчетана с прилагането на иновативни специализирани продукти за грижа около очите са незаменим помощник, за да придадем сияние на очите си, а от там и на цялото лице.

BY MEDIC 8

Терапия витиман С на Skeyndor

Умореното лице има нужда от терапия с витамин C. Тя регенерира успешно епидермалния слой и насища кожата с витамин С. Клетките се събуждат, а резултатът е свежест и блясък.

 АПАРАТ EXILIS

РАДИОЧЕСТОТНО ПОДМЛАДЯВАНЕ НА ЛИЦЕ С АПАРАТ EXILIS

Радиочестотен лифтинг на лице, познат още като RF лифтинг, е една от най-предпочитаните в световен мащаб процедури за изглаждане и намаляване на бръчките по лицето, а също и на деколтето и шията.

 ДЕТОКС НА ЛИЦЕ

ТЕРАПИЯ ДЕТОКС НА ЛИЦЕ С ПРОДУКТИТЕ НА MARIA GALLAND

Видимите и бързи резултати на радиочестотното подмладяване на лице с апарат Еxilis правят тази терапия толкова известна. Предлагаме и детокс програма за лице с продуктите на MARIA GALLAND.

BIOREPEELCL3

BIOREPEELCL3 - Биостимулация, Ревитализация и Пилинг

BIOREPEELCL3 е химичен биостимулиращ пилинг, който се прилага при всеки тип кожа, при това целогодишно. Това, което получавате при нас, са доказани и ефективни козметични процедури за лице.

BY MEDIC 8

Химичен пилинг Fillmed (Filorga)

Кожата не се нуждае от подготовка преди третирането, няма възстановителен период.

BY MEDIC 8

BIO –NUTRI – GLOW

Методът  BIO – NUTRI -GLOW е решението за естествена стимулация на жизнеността, обновяването, регенерацията и ревитализацията на кожата, решението за бръчките на челото и около очите, решението при отпусната кожа в зоната около устата.

 ДЕТОКС НА ЛИЦЕ

ПИЛИНГ С ПРОДУКТИТЕ НА SKEYNDOR PROBIOMEPEEL

Това е единствената професионална линия химически пилинг, която ускорява регенерацията на кожата и възстановява нейния микробиом.

 ДЕТОКС НА ЛИЦЕ

Терапия CORRECTIVE

Терапията съчетава най-успешните методи за неинвазивно третиране на засегнатите от процесите на стареене участъци.

 ДЕТОКС НА ЛИЦЕ

Терапия Global Lift – ProGEN – in на SKEYNDOR

Първата глобална линия за възстановяване и подмладяване. Ремоделиране на контура, лифтинг на лицето и деколтето, оформяне на скулите.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България