BIO –NUTRI – GLOW

Защо  да изберем BIO –NUTRI – GLOW?

Възможно ли е да бъде забавено биологичното стареене? Възможно ли е възстановяването, обновяването и подмладяването на клетките в дермиса? Възможно ли е преминаване естествено и красиво през всички възрасти в живота? Ефикасно и трайно.

Открихме, че това е възможно  чрез метода: BIO – NUTRI  – GLOW (Уникална комбинация от три процедури, с едно посещение в естетичен или козметичен кабинет.)

Методът  BIO – NUTRI -GLOW е решението за естествена стимулация на жизнеността, обновяването, регенерацията и ревитализацията на кожата, решението за бръчките на челото и около очите, решението при отпусната кожа в зоната около устата. BIO- NUTRI – GLOW стимулира естествените природни процеси за здраве и красота.

Процедурата включва пилинг LIGHT PEEL, който гарантира интензивно почистване на кожата, регенерация и редуциране на фини линии и бръчици, изравняване на тена.

LIGHT PEEL не предизвиква дразнене и зачервяване на кожата, не мирише, не щипе, не пари и не предизвиква неприятно лющене след процедурата.

Втората стъпка по метода BIO- NUTRI – GLOW е прилагането на NCTF 135 HA / NCTF 135 – уникален коктейл мезотерапия, комбиниращ 59 активни съставки за стимулиране на клетъчния метаболизъм, заедно с хиалуронова киселина с високо молекулно тегло + високо пречистена свободна Хиалуронова киселина – незаменим елемент на вискозо-еластичния баланс. Доказана цялостна анти ейдж ефективност само 24 часа след първото приложение.

Коктейла се въвежда с NanoSoft  иглите супер прецизно, без дискомфорт, без болка и с най- висока степен на сигурност и ефективност за финия околоочен контур, бръчките околоочния контур и деликатната зона на шията.

Стъпка три в този уникален метод BIO – NUTRI – GLOW е нанасянето на B3- RECOVERY CREAM. Това е кремът, който се грижи за спокойствието и комфорта на вашата кожа. Благодарение на богато му съдържание от растителни екстракти и феноменални комплекси, както и на NCTF BOOST+ хиалуронова киселина, B3- RECOVERY CREAM скоростно епитализира и възстановява бариерната функция на кожата. С мощните си противовъзпалителни свойства, кремът успокоява, хидратира, намалява зачервяванията, освежава и омекотява кожата нежно.

Времетраене: 60 мин.
Цена: 150 лв.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България