Терапии Maria Galand

Хидратираща терапия Maria Galland, метод Cocoon

Лице и кожа с копринена мекота

Цена: 85 лв.

Тази изключителна мануална терапия по метода Cocoon релаксира духа и дава на кожата нов живот. Създадена да се бори с ефектите от стреса и остаряването( бръчки, сивкав тен, отпусната и вяла кожа), тя се противопоставя на ефекта на изсушаване и дехидратация и възстановява естествените добри нива на влага в кожата. Благодарение на уникалните активни елементи и специалният метод на прилагане, епидермисът се насища с влага, тъй като ефективните елементи действат като фини резервоари, които постепенно отдават влага “ интелигентно“, според нуждите на кожата. Ефектът е жизнена, копринена и защитена кожа, а Вие сте освободени и релаксирани.

Стягаща терапия PROFILIFT 3D by Maria Galland

За да върнете хармонията и младостта на лицето

Цена: 95 лв.

Иновативна мануална терапия, съчетана с линия от продукти, която видимо подобрява обема на кожата и преструктурира контурите на лицето. Правилно и системно прилагана, тази терапия взима на прицел и се справя със загубата на еластичност и младост на кожата и връща нейния тонус. Това става с използването на научни постижения, достигнати в лабораториите на Maria Galand, вдъхновени от най- модерната пластична хирургия и насочени специално в борбата с бръчките.и отпускането на кожата. Прилагана от професионалист, Profilift работи с най- дълбоките слоеве на епидермиса, а уникалният коктейл от стягащи техники, интелигентни инструменти за лимфен дренаж и ефикасни формули на използваните продукти стягат и тонизират тъканите.и видимо реструктурират лицето. Ефектът е възстановени жизнени сили и младост на кожата. Незабавният ефект от терапията е блестящ, сияен и съживен тен и стимулирана кожа. Но продължителният и ефект е фантастичен- видимо намаляване на дълбочината на бръчките, ясни и моделирани контури на лицето.

Терапия блясък и младост Maria Galland

Разкриване младежкия блясък на кожата

Цена: 85 лв.

Интензивна терапия, която незабавно премахва умората на кожата, зарежда я с енергия и и придава младост и свежо излъчване. Приливът от свежест прави кожата и очите да заблестят ярко. Тенът е изгладен, копринено мек и равномерен. Приложените специални масажни движения повишават енергията и обновяват тургура на кожата. Незабавният и зашеметяващ ефект е “ звездна “ кожа- блестяща, копринена, с минимизирани фини бръчици и пълна с енергия, мекота и блясък.

Терапия Моделиращ комплекс с мозайка на Maria Galland

Класика, доказана във времето

Цена: 200 лв.

Класическа терапия, базирана на мозайка от есенции и кремове с дълбоко действие и изключително релаксиращ масаж. Прилаганата мозайка решава индивидуални проблеми в различни зони по кожата. Нов, иновативен продукт, включен наскоро в тази терапия, осигурява по- пълно и дълбоко проникване на активните съставки. Самозатоплящата се минерална маска, като венец на процедурата, осигурява ефективна анти бръчки грижа. Резултатът е изключителен лифтинг ефект, съчетан с тонус, стегнатост и блясък. Кожата е запълнена от вътре, бръчките са редуцирани, а лицевите контури- смекчени и чисти.

Терапия Четири пролетни цветя на Maria Galland

Mагичната сила на пролетта

Цена: 80 лв.

Тази терапия използва съвършенството и силата на пролетните цветя, за да съживи и изпълни с живот вашата кожа. Активиращият екстракт от бял божур- основа на терапията, има удивително силен детоксикиращ ефект, стимулира и активира кожата и доставя истински прилив на свежест. Хиалуроновата киселина- важна нейна съставка, изпълва кожата в дълбочина и възстановява запасите от влага. А комплексът от четири пролетни цветя, съчетан с професионален масаж, прави кожата бляскава, хидратирана и подмладена. Тенът на лицето е чувствително подобрен и хармонизиран. Вашето лице разцъфтява.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България