РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ С АПАРАТ EXILIS

Активирай младостта

Радиочестотен лифтинг на лице, познат още като RF лифтинг, е една от най-предпочитаните в световен мащаб процедури за изглаждане и намаляване на бръчките по лицето, а също и на деколтето и шията. Това е нехирургична, безболезнена процедура, която стимулира естественото производство на колаген в кожата.

Постига се със загряване на дълбоките подкожни слоеве на дермата. Там се намират колагеновите и еластиновите нишки, които подобно на скеле държат кожата Ви опъната, здрава и стегната. Температурната стимулация кара мастните клетки да забързат метаболизма си и да изхвърлят мастните натрупвания и токсини. Усилването на обмяната, стягането на колагеновите влакна и повишеният приток на кръв подмладяват кожата, а производството на колаген продължава месеци след извършването на процедурата. Това значи дълготраен ефект на подмладяването, който не се наблюдава при други процедури.

Радиочестотно подмладяване на лице с апарат Exilis

  • Една зона: 80 лв.
  • Цяло лице и шия: 200 лв.
  • Пакет от 4 процедури /цяло лице и шия/: 680 лв.
  • Пакет от 4 процедури на зона (очи, чело, лице, шия или скули) + ПОДАРЪК още една процедура: 320 лв.
радиочестотен лифтинг на лице

Радиочестотен лифтинг на лице – видим и траен ефект

Резултатът от извършения с прецизност радиочестотен лифтинг на лице е видим след първата процедура – видимо намаляват бръчките, кожата се стяга и изглажда, двойната брадичка се редуцира, торбичките около очите намаляват, а кожата край тях, веждите и скулите се повдигат значително. Този ефект е траен, забележим и не без значение – постигнат е без болка, без странични ефекти и без възстановителен период. Не е за подценяване и фактът, че процедурите могат да се извършват по всяко време на годината, защото не се наблюдават сезонни противопоказания.

Препоръката на специалистите за оптимален ефект е да се подложите между 6 и 8 пъти на RF лифтинг в зависимост от степента на увреждане и стареене на кожата. Така естественият процес по производство на колаген и еластин ще е активиран дълготрайно. Процедурата е изключително ефикасна не само при бръчки и отпускане на кожата на лицето, но също и при стареене на други проблемни зони като деколтето, шията, други части от тялото. Прилага се при необходимост от елиминиране на упорит целулит.

Според специалистите хората, които са предпочели радиочестотен лифтинг при появата на първите видими бръчици стигат до хирургични намеси и поставяне на хиалуронови филъри по-рядко и далеч по-късно. Има лесен начин естествено да активирате бързо производство на еластин и колаген в кожата, да постигнете млад и тонизиран вид, да забавите процесите на стареене и това е RF лифтинг.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура над 100лв. Не се комбинира с други промоции.

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България