Микроблейдинг и микропигментация

Микропигментация на вежди

Цена: 400 лв.

Микропигментация на устни

Цена: 450 лв.

Микроблейдингът е ръчен, щадящ метод за дълготрайна промяна и постигане на красиви, добре  оформени и  естествени вежди. При този метод чрез много фини игли се поставя пигментно вещество между епидермиса и дермата. Оформянето на контура става предварително, а прецизната технология и изкуството на естетичния специалист дават възможност веждите  да придобият нова, подходяща за вашето лице форма и да придадат характер на цялото лице. Изключително подходяща процедура и ако веждите са редки, с липсващи косъмчета и неясен, размазан контур. 

Методът е нежен, без неприятна болка, защото не засяга вътрешни слоеве на дермата, за разлика от татуирането. Лесен за контролиране и безопасен, този метод“ косъм по косъм“ дава видими и ефектни резултати, които се запазват до година и половина. Дълготрайността на процедурата зависи също от типа кожа и поддръжката на веждите.

Методът не е подходящ единствено ако имате крайно суха или крайно мазна кожа, акне, дерматит или бенки в третираните участъци. На тях се отделя специално внимание няколко дни след процедурата, за дълготраен и безупречен резултат.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура над 100лв. Не се комбинира с други промоции.

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България