Мезотерапия

ОЧАКВАМЕ ТЕ В ANGEL SKINLAB – СТУДИО ЗА МЕЗОТЕРАПИЯ В СОФИЯ

Цена: 250 лв.

Доверете се на иновациите в съвременната естетична медицина. Подложете се на дълбоко подхранваща мезотерапия в София. Това е една от най-популярните и ефективни процедури днес, с която подобрявате не само красотата, но и здравето на своята кожа. Тя стимулира фибробластите да произвеждат еластин и колаген, като резултатите са видими още след първото третиране – кожата е по-плътна, стегната и сияйна, а тенът е избистрен.

Необходими са между 3 и 6 процедури, извършвани на интервали от 10-15 дни, за постигане на окончателния ефект. Всяка процедура трае един час. С повърхностна упойка (обезболяващ крем) се гарантира Вашият пълен комфорт по време на процедурата.

мезотерапия софия
Какво представлява процедурата?
При мезотерапията в мезодермалния слой на кожата се инжектира специален коктейл от 55 активни съставки (хиалуронова киселина, 24 аминокиселини, 6 коензима, 6 минерала, антиоксиданти), като целта е комплексно подобряване на състоянието на съединителната тъкан.

Техниката е разработена от френския лекар Мишел Пистор още през 1952 г. Днес тя е една от най-разпространените по света. Процедурата се прилага при терапии за стягане и подмладяване на кожата, за стимулиране растежа на косата, редуциране на целулита и намаляване на локализирани мастни депа.

Мезотерапията е подходяща за облекчаване на ревматични състояния, за подобряване на кръвообращението (ролята му е ключова за постигането на по-добър ефект при различни процедури), при лечение на спортни травми и други.

При процедурата субстанцията се инжектира ръчно или с мезопистолет на милиметри под кожата. Мезопистолетът позволява равномерно дозиране на продукта, но при мануалната мезотерапия клиентът се радва на по-голям комфорт и хематомите са по-малко. Важно е да отбележим, че по отношение на крайните резултати, техниката, с която е извършена процедурата, няма значение.

Чудите се къде да се подложите на мезотерапия в София?

Запишете час при нас. Ние ще Ви предложим професионални услуги, специално внимание и коректно отношение. Нашата цел е да Ви накараме да се почувствате доволни, уверени и щастливи.

Какви са ползите от мезотерапията?

Процедурата е подходяща, когато целим да:

 • подхраним, подмладим и подобрим комплексно състоянието на кожата;
 • стимулираме горенето на телесни мазнини или разтварянето на фиброзни тъкани.

Спрямо зоната, която се третира, можем да изберем:

 • мезотерапия на скалп (помага при косопад);
 • мезотерапия на лице, шия и деколте;
 • мезотерапия на тяло.
Прилагане на мезотерапията. Ефекти, препоръки и показания
При процедурата се извършват фини подкожни убождания, които могат да бъдат или съвсем безболезнени, или да причинят лека болка. На тези, които имат нисък праг на болка или се страхуват от нея, препоръчваме употребата на обезболяващ крем. Той се прилага около 20 минути преди процедурата. Ако не сте сигурни какъв е Вашият праг на болка, нашият специалист по мезотерапия в София ще Ви съдейства да го установите.

Мезотерапията може да причини леки странични ефекти, които са краткотрайни и не създават почти никакъв дискомфорт, като например слаби зачервявания, дребни подутини или кръвонасядания. Обикновено са необходими няколко дни, за да отшумят. Ако планирате процедурата съобразно своя начин на живот, тя няма да наруши ритъма на Вашето ежедневие.

Не е необходима предварителна подготовка на кожата. За постигане на максимално добри резултати след процедурата и за ускоряване на заздравителните процеси в случай, че се появят странични ефекти, е добре да се придържате към някои прости правила:

 • ако сте третирали лице и шия, не нанасяйте грим върху кожата между 6 и 8 часа след процедурата;
 • не извършвайте интензивни спортни активности 2 дни след процедурата;
 • не мокрете третираната зона от 4 до 6 часа след извършване на процедурата; Не вземайте вана или душ (особено ако са горещи);
 • не посещавайте парна баня, сауна или друга топлинна процедура поне 2 дни след мезотерапията.
Нашите важни препоръки

В зависимост от състоянието, в което се намирате, и ефекта, който целите да постигнете, ще определим от колко процедури се нуждаете. Това, за което е важно да поговорим предварително, е:

 • какъв е съставът на продуктите, използвани за мезотерапията, за да се избегне възможността от алергична реакция, ако вече имате установена алергия. Грижата за тази немалка подробност е Ваша;
 • да се уверите, че продуктите, предназначени за процедурата, са сертифицирани.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура над 100лв. Не се комбинира с други промоции.

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България