Класическо почистване на лице

Цена: 80 лв.

Класическата процедура за почистване на лице с пара и ръчна екстракция е доказала във времето своя смисъл и предимства. Дълбокото отваряне на замърсените и запушени пори и последващата ръчна екстракция са незаменим начин дълбоко и трайно да почистим нашата кожа, като запазим незасегнати здравите и чисти участъци. Последващата стриктна дезинфекция, лечебен масаж, Д’ Арсонвал и маска, които затварят и стягат порите, но едновременно дълбоко дезинфекцират и подхранват кожата, са чудесно средство да я изгладим и заздравим. Кожата е излекувана и обновена, тя засиява и е перфектно подготвена да “ работи“, приема и усвоява напълно всички продукти от последващи процедури.

Метод на двойно почистване, ексфолиране и детокс програма с новата ни гама EXPERT CLEANSE Pro на Skeyndor!

Най-добрата комбинация между хигиена и устойчивост
Тази гама е разработена с най-добрите активни съставки, които действат върху кожния микробиом, за да запазите кожата си естествено в безопасност от разпространението на бактерии и да почисти в дълбочина замърсяванията на кожата.

Почистването на лицето е първата стъпка към здрава и красива кожа. В епидермиса са каналите, чиято основна функция е да овлажняват кожата и да произвеждат себум. Самите канали имат изходни пори. В домашни условия не е възможно да се извърши достатъчно дълбоко почистване, така че ние препоръчваме на всеки няколко месеца да се прави професионално почистване на лице от козметик.

Процедурата е 60-75 мин.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България