ЗА НАС

Angel Skinlab е мястото, където ще Ви накараме да се почувсвате добре в кожата си. Ще се погрижим за Вас. И ще ви вдъхновим и научим как да се грижите за себе си.

Състоянието на добро физическо и психично здраве на всеки наш пациент и едно от неговите най-ярки проявления – блестящата, копринена, ангелски красива кожа, са нашата крайна цел. Ние се чувстваме удовлетворени когато я постигнем заедно с Вас.

Как го правим при нас

Даряваме си време. Посвещаваме го на нашето здраве, добро състояние и красота. Всяка такава минута ни се отплаща.

Изследваме и проучваме първо. Вникваме в детайлите, защото те имат голямо значение. „Разчитаме“ написаното по кожата Ви и го използваме, за да направим Вашия точен „Кожен портрет“. За тази цел използваме както най- съвременни уреди, така и стари практики и знание.

Правим Вашата индивидуална програма. На базата на опит и експертност определяме и провеждаме терапии, събразени и адаптирани към Вашето конкретно състояние и нужди.

Персонализираме използваните продукти и процедури, за да постигнем прогрес в подобряване състоянието на кожата Ви.
Следим, отбелязваме и направляваме Вашето състояние.

Използваме всичко, което ни е нужно, за да постигнем положителни резултати – мануални терапии, светлина, топлина и звук, за да третираме подобаващо, фино и щадящо кожата, включително най-ново поколение лазерни процедури. Храним, галим и глезим кожата както с отбрани марки козметични продукти.

Посветили сме се на всяко ъгълче от Вашата кожа.

Носим Ви здраве, блясък и чистота.

Терапии и процедури

Най- характерното за процдурите и терапиите, които сме подбрали за Вас в Angel Skinlab, е тяхната резултатност. Независимо дали се отнася до високотехнологична процедура или мануална терапия, ние гарантираме, че ще покрием реалистичните Ви очаквания. Резултатите ще видите и докоснете веднага.

Нашите лазерни и светлинни процедури се извършват от високо обучени естетични специалисти, с апаратура от „ днешния ден“. Използваме  модерните технологии, за да третираме ефективно кожата Ви по отношение на фини линии и бръчки, разширени пори, пигментация и  подобряване  контура на Вашето лице. Можем да премахваме безболезнено вашите косъмчета, но и да добавяме, ако е нужно.

За отлични резултати използваме най- високо  качество продукти „ Грижа за кожата“. Тези продукти са формирани от активни, чисти и мощни съставки и техните формули буквално ще съживят кожата ви.

 Опитът, вниманието и грижата, както и вниманието към детайла характеризират  нас и нашата работа.

Абонирай се и вземи промокод за 30 лв.

*важи за първо посещение за лазерна епилация или козметична процедура

Вече сме на нов адрес

ул. Свети Седмочисленици 9, София, България